Online rádió

Winamp:

http://breddstream.unrealhosting.hu:4110 (Shoutcast)

Korábbi műsoraink

2017.05.29. – Kult-óra
Beszámolunk a 21. Kőketánc népzenei vetélkedőről és a XXIII. Kálmány Lajos Népmesemondó Versenyről.

2017.05.29. – Küzdőtér
– A Topolya Asztaliteniszklub női csapata a négy közé jutott, míg a férfi együttes alig maradt le a magasabb rangfokozatba jutásról – beszélgetés Juhász Antallal, a klub elnökével.
– A Topolya férfi kosárlabdázói a következő idényben is az I. szerb ligában versenyeznek – Bencsik Miklóssal, a csapat vezetőedzőjével elemeztük az elmúlt idényt.

2017.05.29. – NAPINDÍTÓ
– Gyakran gond van az új egészségügyi kártyákkal. Előfordul, hogy nem lehet őket leolvasni, illetve hiányosak az adatok, ilyenkor a betegnek két-három napi utánajárásba kerül az adatok egyeztetése
– Folyamatosan kézbesítik a nem legalizált objektumok bontásáról szóló végzést Zenta községben.

2017.05.28. – Agrárvilág
A Köztársasági Agrártárca jóváhagyta a Kishegyes Község állami földbérbeadási tervét, amelyben ezúttal a mezőgazdasági beruházások-vállalkozók és a jószágtenyésztők élveznek előnyt.
A természetes alapanyagokból készült környezetkímélő, egészségre ártalmatlan gyantaszappan hatásos védelmet nyújt a levéltetvek és a gombabetegségek ellen.

2017.05.27. – Beszéljünk róla
Orbán-napi ünnepségek egykoron Palicson, a szőlőtermesztés 900 éve a homokvidéken. Stúdióvendég: Szlavics Károly magiszter, helytörténész.

2017.05.26. – Élő-világ
Mikor érdemes kimenni a természetbe gombászni? Milyen gombafajokkal találkozhatunk közvetlen környezetünkben? Dózsai József, gombaszakértő lesz a segítségünkre.

2017.05.26. – NAPINDÍTÓ
Szinte kilátástastalan helyzetben vannak a gyermeküket egyedül nevelő szülők. Új mentőautót kap a törökbecsei egészségház.

2017.05.25. – Lélekkalauz
Hogyan irányíthatjuk tudatosan érzéseinket?

2017.05.25. – MÉRLEG
A befektetők mielőbbi idevonzását tűzte ki célul Topolyán a Vajdasági Ipari Park vezetősége. Stúdióvendég Fazekas Róbert.

2017.05.25. – Kult-óra
Ismét Folk Music Fest, azaz népzenei fesztivál Palicson. A rendezvény egyik fellépőjét, Juhász Gábor, népzenészt kérdezzük a részletekről.

2017.05.25. – Pótóra
Nem kerül minden magyar nyelvű középiskolai szakirányzat az Oktatási Minisztérium által meghirdetett középiskolai hálózatba. Mit tud tenni az ügyben a Magyar Nemzeti Tanács? Jerasz Anikót, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnökét kérdezzük

2017.05.25. – NAPINDÍTÓ
Az állam támogatja a palicsi wellnessközpont megépítését. Erről tárgyalt Pásztor István Aleksandar Vučić-tyal.
Új ház épül a Muntyán család áprilisban leégett otthona helyén, saját erőből és adakozásból.

2017.05.24. – Kult-óra
– A neveléssel kapcsolatos mindennapos kérdések – erről írt könyvet Dosztán Tibor hitoktató.
– A helyben fellelhető védett növény és állatvilágot örökítette meg az ABC&T szakkör. Szebenyi Erika amatőr festővel beszélgetünk.

2017.05.24. – Rádiódoktor
Elhízás – hogyan megelőzni, illetve megszabadulni a túlsúlytól. Dr. Tóth Harsányi István topolyai belgyógyász szól a legfontosabb tudnivalókról.

2017.05.23. – Mérleg

2017.05.23. – Kult-óra
Hazai és külföldi fellépések, színjátszó fesztiválok és műhelytalálkozók tarkították májusban a noszai Hinga Művelődési Egyesület mindennapjait. A vendégeink a Szemfüles és a Réceruca csoport tagjai, valamint az egyesület elnöke, Móra Natália.

2017.05.23. – Jó-kor
Képzőművészet, mint testi-lelki terápia – a topolyai nyugdíjasok lelkes, a művészetek iránt vonzalmat érző kis csapatának vezetőjével Szlifkó Klárával beszélgetünk.

2017.05.22. – Kult-óra
Vendégünk Kulunčić Andrea nemzetközileg ismert és elismert vizuális művész, aki Palicsról indult és a belgrádi majd a budapesti képzőművészeti akadémia elvégzését követően több nemzetközi ösztöndíjat nyert el Európában, Amerikában és Indiában. Folyamatosan állítják ki műveit a világvárosokban önálló és csoportos tárlatokon, jelenleg egyetemi docens Zágrábban.

2017.05.22. – Küzdőtér
– A zágrábi vereség után a Loznicát fogadták a Spartacus ökölvívói – a helyszínen jártunk.
– A Spartacus teniszpályáin befejeződött a Jovan Kukaras nemzetközi tenisz emléktorna – hangképes összefoglaló.
– Közeleg a végkifejlet a férfi kézilabda Szuperligában. A Spartacus Vojput a kötelező győzelem reményében a Šamot csapatát fogadta.

2017.05.20. – Beszéljünk róla
Egy izgalmas beszélgetés Peruról Káich Katalinnal, professorix emerita nyugalmazott egyetemi tanárral.

2017.05.19. – Kult-óra
Háromszáz éves a szabadkai ferences rendház. A jubileumi program a múzeumi világnapon, május 18-án vette kezdetét egy a barokk portrékról szóló előadással. Vendégünk dr. Korhecz Papp Zsuzsanna restaurátor, a Városi Múzeum munkatársa.

2017.05.19. – Élő-világ
Lehet, hogy unokáink már nem fogják látni, pedig ma még gyakori állat a mocsári béka. A vizes élőhelyek csökkenésével egyre veszélyeztetettebb faj lett. Talán éppen ezért választották 2017-ben az év kétéltűjének

2017.04.16. – Istentisztelet Hertelendyfalváról a helyi református templomból

– Mérleg

– Kult-óra

– Pótóra

– Küzdőtér

– Rádiódoktor

– Jó-kor

– Élő-világ

– Lélekkalauz

– Agrárvilág

– Beszéljünk róla

– Hétvége a kiskertben

– Kisokos

– Napindító

 

 

5 Responses to Online rádió

 1. fenyvesi szerint:

  helló PANNON RTV jelezném hogy a másik rádiótok SZABADKAI MAGYAR RÁDIÓ http://79.172.194.189:4110/listen.pls winamp ban nem szólal meg a rádiótok vlc ben meg szólal .

 2. pisti szerint:

  hello jelezném hogy a pannon rádió sem szólal meg winamban
  ez volt korábban http://87.229.116.187:8020/listen.pls

 3. Kikindai Hajnal Zenekar: Csárdáscsokor Kancsár Izabella és Kalmár József kéri e dalt Braziliáról. Üdvözlettel a rádió kis csapatát is.

 4. Gyula szerint:

  Szép napot kellemes ünnepeket kivánok , szeretnék érdeklödni az archivumokban meg e van,, Kovács Apollónia- Barackfa virága nebotsd ki leveled ,, c magyarnóta sajnos sehol sem találom tudnának segíteni ? elöre is nagyon szépen köszönöm

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.