Online rádió

Winamp:

http://breddstream.unrealhosting.hu:4110 (Shoutcast)

Korábbi műsoraink

2017.03.30. – Pótóra
Áprilisban szervezik meg a PISA-próbatesztet a középiskolák első osztályos diákjai számára Szerbiában. Vendégünk Bagány Ágnes, az MTTK pedagógiai tanársegédje és Vatai Éva, matematika tanár.

2017.03.29. – Mérleg
Telekkönyveztetni kell a piacokat ahhoz, hogy további fejlesztések valósulhassanak meg. A Teszla-telepi piacnál ezt megoldódották. Nagy Terézzel, a Szabadkai Piacok Közvállalat pénzügyi részlegvezetőjével beszélgetünk.

2017.03.29. – Kult-óra
Nyílt napot szervez csütörtökön a szabadkai Danilo Kiš Alapítvány Színházi Műhelye. A részletekről Kálló Béla osztályvezető tanárral és a színinövendékekkel beszélgetünk.

2017.03.29. – Rádiódoktor
Hogyan kell jó szülőnek lenni, és jól nevelni a gyermeket? Vendégünk: Zsáki Ildik.

2017.03.28. – Jó-kor
Stúdióvendégünk Zsáki István, képzőművész, nyugalmazott tanár. Az ő életéről és munkásságáról lesz szó.

2017.03.27. – Küzdőtér
Az első helyről folytatják a bajnoki pontvadászatot a magyarkanizsai Metalmania labdarúgónői – az őszi bajnok edzésén jártunk. Rangadót játszottak Zentán a szabadkai körzeti labdarúgó liga 21. fordulójában – hangképes összefoglaló. Felnőtt tartományi birkózó bajnokságot tartottak Szabadkán.

2017.03.26. – Agrárvilág
Javában folyik a tavaszi vetésű növények magágyelőkészítése. Vajdaságban évről-évre növekszik az olajrepce vetésterülete. Törökbecse községben mintegy kétszáz jószágtenyésztő jogosult az állami tulajdonban lévő legelők, termőföldek bérlésére, elkerülve annak nyilvános árverését.

2017.03.25. – Hétvége a kiskertben
Házi kedvencek a kertben.

2017.03.25. – Beszéljünk róla
A magyarországiak a világ 75., a Szerbiában élők a 73. legboldogabb emberek a világon. De min múlik a boldogság? Vajon csak a pénz boldogít? Stúdióvendég dr. Magyar Lóránt mentálhigiénés szakember, lelkigondozó.

2017.03.25. – Kisokos
Színház az egész világ s színész benne minden férfi és nő – tartja a mondás,de vajon járnak e színházba a gyerekek? A szabadkai Pöttöm Panna óvoda csemetéivel beszélgetünk.

– Mérleg

– Kult-óra

– Pótóra

– Küzdőtér

– Rádiódoktor

– Jó-kor

– Élő-világ

– Lélekkalauz

– Agrárvilág

– Beszéljünk róla

– Hétvége a kiskertben

 

 

5 Responses to Online rádió

 1. fenyvesi szerint:

  helló PANNON RTV jelezném hogy a másik rádiótok SZABADKAI MAGYAR RÁDIÓ http://79.172.194.189:4110/listen.pls winamp ban nem szólal meg a rádiótok vlc ben meg szólal .

 2. pisti szerint:

  hello jelezném hogy a pannon rádió sem szólal meg winamban
  ez volt korábban http://87.229.116.187:8020/listen.pls

 3. Kikindai Hajnal Zenekar: Csárdáscsokor Kancsár Izabella és Kalmár József kéri e dalt Braziliáról. Üdvözlettel a rádió kis csapatát is.

 4. Gyula szerint:

  Szép napot kellemes ünnepeket kivánok , szeretnék érdeklödni az archivumokban meg e van,, Kovács Apollónia- Barackfa virága nebotsd ki leveled ,, c magyarnóta sajnos sehol sem találom tudnának segíteni ? elöre is nagyon szépen köszönöm

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.