Ugrás a tartalomra

Érdekes

Sport

Lewis Hamilton

Hamilton nyert, világbajnok a Mercedes

A negyedik világbajnoki címéhez egyre közelebb kerülő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját.

Horoszkóp

Thumbnail

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bátran kell kiállnod a véleményed mellett különben nem sok esélyed lesz arra, hogy komolyan vegyenek. A helyzeted így sem egyszerű, de még mindent megmenthetsz.

Szerelem: Próbálj meg nem másokat okolni a kialakult állapotokért, mert csakis rajtatok múlt, hogy hogyan alakultak a dolgok. A folytatás is rajtatok áll.

Karrier: Vállalnod kell, hogy mit miért tettél, és hogy rajtad múlt, hogy eljutottál ide. Legyél büszke az eredményeidre, és ne feledd, hogy mi vezetett.

Thumbnail

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Amikor már veszni látszanak a dolgok, mindig lesz majd valamilyen megoldás, csak ne add fel a reményt. Ha bízol a sikeredben, akkor módot is találsz arra, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Szerelem: Adódik most köztetek konfliktus, de a vita heve helyett sokkal fontosabb, hogy mi váltja ezt ki. Törekedjetek a probléma gyökerének kezelésére.

Karrier: Úgy érzed, valami elszívja az energiádat, nem annak megfelelően alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Rajtad áll, hogy meg tudod-e akadályozni a gond továbbterjedését.

Thumbnail

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Világosak a céljaid, de egyre nehezebb utat találnod hozzájuk, és úgy érezheted, az eddigi sikereid is kezdenek összeomlani. Sötétebben látod a helyzetet, mint amilyen valójában.

Szerelem: Új szenvedélyek hívogatnak, és nem látod okát, hogy ne engedj a kísértésnek. Azért vigyázz, amikor a tűzzel játszol.

Karrier: Jobb, ha kevesebbet vállalsz, de azt teljesíted, mintha sokat, de kudarcot vallasz. Tartsd tiszteletben a korlátaidat.

Thumbnail

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Úgy érzed, egyre távolabb sodródsz valakitől, viszont egyre közelebb kerülsz valaki máshoz. Lehet, hogy inkább most arra lenne szükséged, hogy a saját lábadon is meg tudj állni.

Szerelem: Vívódsz az érzéseiddel, mert senkit nem szeretnél megbántani. Az igazság kimondása azonban hosszú távon mindenképpen tisztességesebb.

Karrier: Ha úgy érzed, valaki túl sok felelősséget tesz rád, az elismerés azonban elmarad, akkor ezt jobb akkor szóvá tenni, amikor még nem ragadtak el az érzelmeid. Maradj professzionális.

Thumbnail

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Olyan ígéreteket teszel valakinek, amiket csak nehezen tudsz betartani, és máskor talán jobban meggondolod, hogy valóban érdemes-e ilyen áldozatokat hozni. Nem egyszerű egyszerre két helyen is teljesíteni.

Szerelem: Ha a szerelmi életedben nem jól alakulnak a dolgok, az másra is kihathat, ezért fontos, hogy most kordában tartsd az érzelmeidet. Gyakorolj uralmat felettük.

Karrier: Nem úgy sikerül elérned egy kitűzött célt, ahogyan azt szeretted volna, és ez leginkább az önbizalmadra lesz hatással. A legjobb, ha gyorsan visszaülsz a nyeregbe.

Thumbnail

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Figyelj a hosszú távú terveidre, és azokat helyezd minden más fölé. Lehet, hogy lesz, akinek ez nem tetszik, de néhány konfliktust fel kell majd vállalnod a siker érdekében.

Szerelem: Szívesen segítesz másokat, de hosszú távon kellemetlen, ha sokkal önállóbb vagy valakinél. Ez nem egyenlő kapcsolathoz vezet.

Karrier: Egyszerre egy dolgot próbálj megvalósítani, mert minden energiádra szükséged lesz hozzá. Ha ez az akadály elgördül, új távlatok nyílnak meg előtted.

Thumbnail

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Ne ülj a babérjaidon, mert hosszú távon nem leszel elégedett ezzel az eredménnyel. Ha nagyobb sikert akarsz, azért nagyobb befektetés is kell majd.

Szerelem: A mostani helyzet lassan tarthatatlanná válik, és neked kell eldöntened, hogy változtatsz, vagy tovább lépsz. Legyél korrekt a másikkal is.

Karrier: Ne csak próbálkozz, keresd a leghatékonyabb megoldást. Amit ezen a héten befektetsz, az meg is térül majd.

Thumbnail

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)


Nem akarsz csalódást okozni senkinek, de első sorban a magad boldogságáért felelsz. Ha akarsz találsz olyan megoldást, ami neked is kedvez, és másokon sem kell átgázolnod vele.

Szerelem: Türelmetlen vagy a dolgok alakulásával kapcsolatban, pedig tiszteletben kell tartanod, ha a másik még időt kér. Várnod nem muszáj, továbbléphetsz, de őt nem sürgetheted.

Karrier: Rosszul érzed magadat, amiért nem teljesítettél egy feladatot, de szerencsére helyzet nem áll annyira rosszul. Ha most belehúzol, még megmentheted a dolgokat.

Thumbnail

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Egy ideje kissé talán túlságosan negatívan állsz a dolgokhoz, és már az előtt lemondasz a sikerről, hogy valamit igazán megpróbáltál volna. Pedig a lehetőség ott lapul a dolgok mélyén.

Szerelem: Ha gondjaid vannak, akkor azt meg kell mondanod a másiknak, mert csak így tud változtatni. Az nem segít, ha magadba zárkózol.

Karrier: Állj a sarkadra, és ne engedd, hogy valaki félresöpörjön, és learassa az elismeréseidet. Éppen eleget dolgoztál már értük.

Thumbnail

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kellemetlenül érzed magadat, úgy érzed, csalódást okoztál, de ezzel az érzéssel senkinek nem segítesz. Ne emészd magadat tovább, inkább próbálj meg változást elérni a jelenlegi állapotokban.

Szerelem: Magadat okolod, pedig egy kapcsolat két emberen múlik. Jól teszed, ha belátod a saját hibáidat, de ne ostorozd magadat fölöslegesen.

Karrier: Egy kis elismerés segít, hogy kitarts a terveid mellett, és tovább folytasd a munkádat. Az egyik siker így hozhatja magával a másikat.

Thumbnail

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nem várhatod el másoktól, hogy mindig tekintettel legyenek a te dolgaidra. A különleges helyzetek kivételt képeznek, de többnyire neked kell alkalmazkodnod a többséghez.

Szerelem: Minél őszintébb vagy magaddal, annál valószínűbb, hogy azt kapod, amit valóban szeretnél. Ne áltasd magadat, és ne áltass mást sem.

Karrier: Kívülről minden sokkal jobban mutat, de egyetlen munkahely sem csupa móka és kacagás. Próbáld reálisabban szemlélni a dolgokat.

Thumbnail

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Észre kell venned, ha valami nincs rendben, de ahelyett, hogy megrémülsz, inkább vedd kezedbe az irányítást, és keress megoldásokat. Ez másokat is arra motivál, hogy segítsenek.

Szerelem: Mindent megteszel, de van, hogy ez nem elég. Be kell látnod, hogy mi az, ami a legjobb a saját fejlődésed szempontjából.

Karrier: Néha nem árt, ha tartasz egy kis pihenőt. Lehet, hogy még nem értél célba, de sokat dolgoztál, és megérdemled az elismerést.

Az MTVA hírei

13:38, Frissítve: 13:44

Ki van a négy kerék

Érdekes történelmi összeállítással jelentkezik csütörtökön a Kvartett. A V4 országok közös produkciójában csatamezőről, kastélyokról és rusztikus faluról készült filmek peregnek.
14:22, Frissítve: 14:28

Emléktáblát avattak Ópusztaszeren

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara 2017. szeptember 23-án avatta a Gesta Hungarorum című emléktábláját az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark területén.

Műsoraink

 • Híradó
 • Közügyek
 • Szubjektív
 • Közel-kép
 • Sporthétfő
 • Hitönk
 • Pasko-atya-konyhaja
 • Kalamaris
 • Kommentar nélkül
 • vitrázs
 • ujratervezes
 • körkép
 • Pannon gazda
 • üzenet
 • mesél a pannon
 • Forog a kamera
 • .eu
 • célkeresztben
 • Párbeszéd
 • Rendelő
 • Kincsesládánk
 • Pályaválasztó
 • Napi foci
 • Ötkarika
 • Alkalmi műsorok
 • dokumentumfilmek
 • Természetvédelem határok nélkül

TV műsor, rádió műsor

07:00
hírháttér (ismétlés)
08:00
Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren
Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján
08:30
A kukorica tárolásának lehetőségei
08:55
Versek, prózai alkotások vajdasági gyerekektől
09:00
Rádiós Hírek
09:05
Kutatók éjszakája Szabadkán
09:30
Vajdaság ízei
Gasztronómiai magazin
10:05
Slovenski utrinki
Szlovén nyelvű nemzetiségi magazin
10:30
Tenyerünkön a világ
turisztikai magazinműsor
Dél-India, 4/4. rész
11:00
Állampolgár
Kisebbségek Szerbiában
11:30
Székely Konyha
Főzőműsor
12:00
Rádiós Híradó
12:30
Vendég: Várdai István, csellóművész
13:00
hírháttér (ismétlés)
13:55
Versek, prózai alkotások vajdasági gyerekektől
14:00
Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás Újvidéken
14:30
Magyar Világ
Erdélyi magyar magazinműsor
15:00
Szegedi Közélet
16:00
Rádiós Híradó
16:30
Tájoló
Szerbiai útifilm
17:30
18:00
Élő közvetítés
Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc évfordulója - vajdasági központi megemlékezés
19:30
Versek, prózai alkotások vajdasági gyerekektől
20:00
20:35
hírháttér
21:25
Sörös Imre és a Pongrátzok
Dokumentumfilm
22:10
22:45
Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc évfordulója
vajdasági központi megemlékezés a szabadkai Jadran Színpadon
A Pannon Televízió felvétele
00:15
hírháttér
01:05
Térkép
Integrációs magazinműsor
01:30
Jazznight
Tátrai Trend
06:00
Pannon Reggeli
Beke Róbert és Zvekán Péter ébreszti a hallgatókat
Óránként 5 perces hírösszefoglaló
08:00
Híradó
08:30
Pannon Reggeli
Beke Róbert és Zvekán Péter ébreszti a hallgatókat
Óránként 5 perces hírösszefoglaló
10:00
Pannon Presszó
Aktuális információk, érdekességek Búzás Zsuzsannával
Óránként 5 perces hírösszefoglaló.
12:00
Híradó
12:30
Pannon Presszó
Aktuális információk, érdekességek Búzás Zsuzsannával
Óránként 5 perces hírösszefoglaló.
16:00
Híradó
16:30
Hangár
Bödő Robi pörgeti a lemezeket. Óránként 5 perces hírösszefoglaló.
19:00
Híradó
19:30
Hangár
20:00
Zenei válogatás
Napjaink legjobb és legnépszerűbb zenéi
06:00
Napindító
Az 1956-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékezünk
Lapszemle
Óránként 5 perces hírösszefoglaló
08:00
Híradó
08:30
Napindító
310 egyetemi és főiskolai hallgató írt alá ösztöndíjszerződést az újvidéki Európa Kollégiumban
Hogyan támogatja Kishegyes Község az egyetemistákat?
Települési krónika, gyászjelentések
Óránként 5 perces hírösszefoglaló
10:00
Mozaik
11:05
Küzdőtér
Idényzáró a zentai Tiszavirág Kajakklubban - beszélgetés Fehér Csabával, a klub edzőjével és Barta Évával, aki a juniorok között tizedik a világon.
Magyarkanizsán 8. alkalommal tartották meg a Csaba Ferenc, nemzetközi birkózó emlékversenyt.
Hétvégi sportösszefoglaló.
12:00
Híradó
12:30
Mozaik
Kárpát-medencei krónika
Óránként 5 perces hírösszefoglaló.
14:05
Kult-óra
25. jubileumát ünnepli idén a zentai Délibáb Magyar Művelődési Egyesület. A jeles évforduló alkalmából Bilicki Annával, az egyesület elnökével, valamint Recskó Szabolcs művészeti vezetővel beszélgetünk.
15:00
Mozaik
16:00
Híradó
16:30
Mozaik
18:05
Élő: '56-os megemlékezés, Szabadka
Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc kapcsán szervezett ünnepi műsor élő közvetítése Szabadkáról

Ajánló

Húngaro - Magyarok Dél-Amerikában: Argentína

Programok, rendezvények

Emlékműavató Tiszakálmánfalván

Tiszakálmánfalván/Budiszaván november 4-én (szombaton) 11:00 órakor kerül sor a katolikus templom előtti parkban az I. világháborúban elesett harcosok tiszteletére felújított emlékműavatóra.

Karóünnep Bácsgyulafalván

Október 28-án kegyeletadással, kiállítással, alkalmi műsorral ünnepelik a falu telepítésének évfordulóját.

Civil Hírek

Előadás 1956-ról Szenttamáson október 23-án

A Gion Nándor Kulturális Központ és a szenttamási Népkönyvtár szervezésében vetítéssel és alkalmi műsorral egybekötött megemlékezést tatanak az 1956-os forradalom eseményeiről.

Szakmai továbbképzés - szerb mint nem anyanyelv

Az Egyesület által működő Szerb mint nem anyanyelv - szakmai testület évközi továbbképzést tart azoknak a tanároknak, akik a szerb mint nem anyanyelv tantárgyat tanítják általános iskolában.