Ugrás a tartalomra

Ajánló - Közel-Kép - 2020.09.22. 17.00h

2020-09-21
18:00

Több mint 150 éves múlttal rendelkezik a kúlai Szentháromság-szobor. Az emlékmű a közelmúltban komoly sérüléseket szenvedett, de a felújítási munkálatoknak köszönhetően ismét régi pompájában tündökölhet. A felújított szobrot Szent István ünnepén szentelték fel. Az eseményről készült összefoglalónkat kedden 17 órakor láthatják a Közel-képben.
 

Pannon RTV
pannonrtv.com
ajánló
Kúla
Szentháromság-szobor
emlékmű
sérülések
felújítás
munkálatok
szobor
Szent István
ünnep
szent
Közel-kép
Összefoglaló
programajánló

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.