Skip to main content

Marketing

Nincs elég vásárlója? Vevőkörét szeretné bővíteni a leghatékonyabb módon?
Hirdessen a Pannon Marketinggel! A Pannon Rádió és Televízó marketing osztálya átfogó szolgáltatást kínáló kreatív ügynökség, mely egyaránt készít televíziós és rádiós reklámokat, PR-filmeket valamint tévés és rádiós reklámkampányokat is. A reklámfilmek forgatása mellett lehetőség van különböző rendezvények mozgóképes rögzítésére valamint kész PR-anyagok szerb nyelvre való fordítására.

A több mint egy évtizedes múlttal rendelkező és dinamikusan fejlődő Pannon RTV műsorai egész Vajdaságban valamint Dél-Magyarország területén is elérhetőek. A stúdió technika tekintetében pedig a legmodernebb műszaki felszereltségű vajdasági televízióként működik.

Pannon Marketing: profizmus, tapasztalat és hatékonyság.

Marketingigazgató: Remete Hajnalka
Marketingigazgató-helyettes: Takács Nikoletta

Szabadka, Ago Mamužić u. 9-11.
Tel.: +381 24 621-409
marketing@pannonrtv.com

Most

08:11, Frissítve: 08:28

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.
07:45, Frissítve: 07:55

Enyhül a görög-török feszültség

Az elmúlt napokban enyhült a feszültség Görögország és Törökország között, miután Ankara visszahívta azt a hajóját, amely a görög és ciprusi kontinentális talapzaton kutatott földgáz után.
21:44, Frissítve: 22:06

Ha összefogunk, meglesz a pénz!

Pál Gajódi Olivér 2019.12.17-én született Bajmokon. Élete első hónapjai óta kemény harcot vív egy súlyos betegség, a gerinc eredetű izomsorvadás ellen.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.