Skip to main content
Pannon RTV/Payeta Maurice

Csütörtökön kezdődik a Dombos Fest

2019-07-08
19:13
2019-07-08
21:32
Forrás
Pannon RTV
Három nap múlva, csütörtökön veszi kezdetét Kishegyesen a 19. Dombos Fest, ahol idén is számos koncert és program várja az érdeklődőket.

A rendezvényen több magyarországi együttes is fellép, de lesz gasztrosétány, fényfestés, illetve gyermekudvar is a kisebbek számára. A Dombos Fest utolsó napján utcabállal zárják a rendezvénysorozatot. Az előkészületek már jelenleg is folynak.

A patkó alakú löszfal magához öleli a földet és az eget, ókori arénaként, széttárt karú szerelmest idézve hívja a jó zenére, baráti beszélgetésekre a Kishegyesre érkezőket - olvasható a fesztivál leírásában. Horváth László, a fesztivál alapítója és igazgatója elmondta, idén is kiváló programokkal várja az érdeklőket a rendezvény 18 órától éjfél utánig.

Horváth László, alapító, fesztiváligazgató, Dombos Fest: „Első napon egy cimbalomvirtuóz produkcióra kerül sor - ez a Cimbalom Brothers, de itt lesz a Kiscsillag. Másnap a balkáni zene szerelmesei a Mostar Sevdah Reunion produkcióját nézhetik meg vagy a Carbonfoolst. Harmadnap, szombaton mindenféleképpen a Lajkó Félix zenekarának bemutatója az, ami el fogja vinni a prímet, a hangulatot. A zárónapon, vasárnap első sorban a kishegyesiekkel szeretnénk egy utcabált tartani.”

További információk, a részletes program és a fellépők teljes névsora a dombosfest.org oldalon érhetők el.

Dombos Fest
Kishegyes
Horváth László

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.
18:26, Frissítve: 20:10

Mini-Schengen online csúcs

Három témakörben tartott virtuális találkozót Aleksandar Vučić szerb államfő, Edi Rama albán kormányfő és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök.

Népszerű