Skip to main content

Ódon kastélyból csodaszép palota
2020-01-11; 12:29

Idén is folytatódik a magyar Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram. 34 műemlék újul meg, több mint 60 milliárd forint uniós és magyarországi támogatással - közölte a magyar Miniszterelnökség.
Foto

Folyamatos járőrözés a Tiszán
2020-01-11; 14:08

Folyamatos járőrözést tart hétfőtől a Tiszán az MH1 Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred, a magyar rendőrséggel együttműködve.
Foto

Orbán Viktor évindítója
2020-01-09; 18:07

A migrációs nyomás miatt a magyar-szerb határon megnövelik a katonák és rendőrök számát - mondta a magyar miniszterelnök. Kiemelte, a kormány folytatja a foglalkoztatás és a bérek növelését.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.