Skip to main content
KODDE

Új elnök a KODDE élén
2019-09-14; 11:19

Megválasztották a Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület új elnökének Krmpotity Bacsó Gabriella okleveles közgazdászt és PhD hallgatót.
Foto Video

Nyelvi tanfolyamok a Cnesában
2019-09-12; 19:01

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény oktatási részlege megkezdte a tanfolyamok és a képzések előkészítését a 2019/20-as tanévre.

Robotok és drónok a tantermekben
2019-09-10; 10:02

A következő évben Szerbia minden iskoláját robotokkal és drónokkal szerelnék fel, amelyek segítségével a diákok játszva tanulhatnák meg a programozást és fejleszthetnék informatikai tudásukat.

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.