Skip to main content
Foto Video

Fontos az egészségünk megőrzése
2020-09-29; 16:31

Egészségnapot tartott ma a zentai Vöröskereszt a központi irodájában. Az eseményt a szív nemzetközi világnapja alkalmából hívták életre a helyi egészségházzal karöltve.
Video

Kövesse élőben a Szent Mihály-napi rendezvényeket
2020-09-26; 15:14

Elkezdődtek a Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó és Sokadalom eseményei. A tegnapi hajdújárási rendezvény után ma a zentai eseményt is élőben közvetíti a Pannon Televízió a Youtube csatornáján.
Foto Video

Újra megtelt a zentai Alkotóház
2020-09-25; 16:05

Kötetbemutatót tartottak, ezúttal a horgosi Bata János Megkopott táj című versgyűjteményét ismerték meg az érdeklődők.

Most

08:55, Frissítve: 10:13

Vučić: Nehéz ősz és tél jöhet

Nehéz ősz és tél jöhet a járvány szempontjából, az európai helyzet jelenleg rossz, így bármikor növekedhet a koronavírusos betegek száma Szerbiában is - jelentette ki Aleksandar Vučić.
08:11, Frissítve: 10:13

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.
07:45, Frissítve: 07:55

Enyhül a görög-török feszültség

Az elmúlt napokban enyhült a feszültség Görögország és Törökország között, miután Ankara visszahívta azt a hajóját, amely a görög és ciprusi kontinentális talapzaton kutatott földgáz után.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.