Skip to main content

Montenegró nem vonja vissza a törvényt
2020-01-19; 15:54

Montenegró nem vonja vissza a vallásszabadságról és a vallási közösségek jogi helyzetéről szóló törvényt - jelentette ki Milo Đukanović államfő.
Foto

Folytatódnak a tüntetések Montenegróban
2020-01-03; 21:49

Több ezer pravoszláv hívő tiltakozott pénteken Montenegró több városában. Aleksandar Vučić és Irinej szerb pátriárka holnap egyeztet az üggyel kapcsolatban.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.