Skip to main content
Foto Video

Fellendülőben van a vajdasági turizmus
2020-01-20; 18:09

A vajdasági turizmus fellendítése érdekében tartottak tanácskozást Palicson. A találkozón magyarországi és szerbiai cégek léphettek kapcsolatba, és ötleteket, tapasztalatokat oszthattak meg egymással.

Eladó a zombori Severtrans
2019-12-29; 14:49

Eladó a zombori Severtrans utasszállító részvénytársaság állami tőkéjének 60 százaléka. Az értékesítésre vonatkozó nyilvános felhívást a szerb Gazdasági Minisztérium tette közzé.

Támogatást kapnak a taxisok
2019-12-26; 10:53

Mintegy 8000 euró vissza nem térítendő támogatásra számíthatnak a szerbiai taxisok az elkövetkező három évben - írja a Novosti.
Video

Fejlesztik a turizmust Szerbiában
2019-12-25; 17:12

Jelentős összegeket fordít Szerbia a turizmusra a következő években, a részletekre pedig a Szerbia 2025 nevű befektetési terv bemutatása során ki is térnek majd.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.