Skip to main content
Foto Video

Hogyan add el magad a munkáltatónak
2019-08-30; 16:58

Második alkalommal szervezett nyílt napot Szabadkán a Studio Moderna. Az érdeklődők megismerkedhettek az önéletrajz és a motivációs levél írásának fortélyaival.
Foto Video

Új szabályok az utasszállításban
2019-08-17; 17:20

A Szabadkai Utasszállító Közvállalat felkészült a gyerekek szállítására vonatkozó új szabályokra, szeptembertől ugyanis új rendelkezések lépnek hatályba.
Foto Video

Hogyan spóroljunk az árammal?
2019-08-01; 19:36

Megfelelő célkészülékekkel és LED lámpák használatával energiát takaríthatunk meg, azaz kevesebb áramot használhatunk el.

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.