Skip to main content
Foto Video

Megviseli a szervezetet a hirtelen lehűlés
2019-09-09; 17:01

A hirtelen jött lehűlés alaposan megviselte a legegészségesebb emberek szervezetét is. Környékünkön az elkövetkező napokban is folytatódik a változékony, időnként szeles és csapadékos időjárás.

Tetőzik az allergiaszezon
2019-09-01; 11:07

Az elkövetkező egy hétben tetőzik az allergiaszezon, a parlagfű pollenjének koncentrációja a legmagasabb szinten lesz - figyelmeztetnek a szerbiai szakemberek.

Önkéntes véradás Vajdaságban
2019-08-26; 09:41

Az illetékesek felhívják a figyelmet, hogy a nyár folyamán megcsappannak a vértartalékok, így arra kérik az embereket, hogy éljenek a lehetőséggel, ugyanis a véradás életet menthet.

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.