Skip to main content

A méhnyakrák elleni küzdelem európai hete
2020-01-20; 19:31

A méhnyakrákot csaknem 100%-ban a szexuális úton terjedő humán papillomavírus, vagyis HPV okozza. Ez ellen ma már létezik védőoltás, ami Magyarországon ingyen jár minden fiatal lánynak.
Foto Video
Füstölgő kémény

Kora reggel és este ne menjenek ki a levegőre
2020-01-16; 17:53

Továbbra is szennyezett a levegő Szerbiában. A Batut Közegészségügyi Intézet arra is felhívja a figyelmet, hogy kevesebbet legyünk a szabadban, amíg szennyezettebb a levegő.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.