Skip to main content
Foto Video

Ünnepi tanévzáró istentisztelet Bácsfeketehegyen
2019-06-09; 17:09

Ünnepi tanévzáró istentiszteletet tartottak pünkösd napján Bácsfeketehegyen. Vajdaságban egyedülálló rendezvényről és szokásról van szó, amelynek célja, a közösségi élet megerősítése.

Ma van pünkösd
2019-06-09; 21:49

Ekkor, húsvét után ötven nappal a Szentlélek eljövetelét ünneplik a keresztények.
Foto Video

Kis zarándoklat a pünkösdi körmenet Ludason
2019-06-09; 16:30

Ma reggel 8 órakor indult el Ludason a hagyományos pünkösdi körmenet. Az eseményen részt vett a falu apraja és nagyja, de a környező településekről is sokan eljöttek.
Foto Video

Ismét ünnepelők ezrei érkeztek Csíksomlyóra
2019-06-08; 19:19

Több ezren vettek részt a hagyományos csíksomlyói pünkösdi zarándoklaton a Mária-kegyhelynél, ahol szentmisét mutatott be Pál József Csaba, temesvári megyés püspök.

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.