Ugrás a tartalomra
plakát

Család-Varázs rajzpályázat

2018-08-09
16:25
Forrás
Cnesa OMI
Lassan már hagyománnyá válik Magyarkanizsán a Szent István-nap és Újkenyér-ünnep keretében szervezendő képzőművészeti pályázat. A versenykiírás mindig kapcsolódik a rendezvény kulturális programjához.

Idén augusztus 19-én ünneplünk, és a rendezvény keretében 16 órakor a népszerű magyarországi Mintapinty zenekar ad majd koncertet a legkisebbeknek.

Az óvodás és iskolás gyermekektől A4-es nagyságú lapon a Család-Varázs címre, szabad témájú, bármilyen technikával készült pályaműveket várunk.

Elő a színesekkel, ecsetekkel, zsírkrétával, használjátok a képzelőerőtöket, meséljétek el történeteiteket, élményeiteket a családdal, a családhoz tartozással és a családi kötelékek fontosságával kapcsolatosan. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, a meglátásaitokra!

Idén is mindegyik kis alkotót megjutalmazzuk, a legötletesebb rajzok készítői pedig külön meglepetést kapnak augusztus 19-én a Mintapinty zenekartól annak koncertje után!

Egy pályázó egy munkát adhat át.

A beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik augusztus 19-én a Városháza előcsarnokában.

A pályaműveket a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben és a Dobó Tihamér Képtárban lehet átadni személyesen augusztus 1-je és 15-e között, de postára is adhatjátok a Család- Varázs megjelöléssel a Cnesa OMI 24420 Magyarkanizsa, Fő tér 9-es címre.

További információk a 024/873-043-as telefonszámon kaphatók.

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény

Magyarkanizsa
Cnesa
Család-Varázs
rajzpályázat

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.