Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Orvosi ügyelet 2019.11.11.

2019.11.08
17:38
2019.11.08
18:34
Szabadka

A Szabadkai Egészségházak értesíti a polgárokat, hogy november 11-én, hétfőn az egészségházak meghatározott ügyeletes munkarend szerint fogadják a betegeket.
Az ügyeletes általános orvosok teljes munkaidővel dolgoznak a  IV-es (Karađorđe út 55.) rendelőben 7.00 és 20.00 óra között fogadják a betegeket, majd az éjjeli ügyeletet 20.00 és másnap reggel 7.00 óra között a Mentőállomáson tartanak. A bajmoki és a csantavéri rendelőben a megszokott rend szerint ügyelnek, egész nap.  
Ugyanebben a periódusban a Gyermekgyógyászati szolgálatban (Ðura Ðakovic utca) 8.00 és 24.00 óra között szervezik meg az ügyeletet.
A fogorvosok ezen a napon 7.00 és 13.00 óra között a Fogászati poliklinikán (a Fasizmus áldozatainak tere 16.) tartanak ügyeletet.

Egészség Háza
orvosi ügyelet
ünnep

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.