Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2020.10.29
16:11
Forrás
Pannon RTV
Javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösség egy részén szünetel a vízszolgáltatás.

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízvezetéken végzett javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösségben 9.00 és 16.00 óra között a Víkend telepen, valamint a Bara utcában, illetve a Kanizsai úton szünetel a vízszolgáltatás.

A munkálatokat követően rövid időre zavarossá válhat a vezetékes víz.

Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat
víz

Most

13:05, Frissítve: 13:18

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.