Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2020.10.29
16:11
Forrás
Pannon RTV
Javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösség egy részén szünetel a vízszolgáltatás.

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízvezetéken végzett javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösségben 9.00 és 16.00 óra között a Víkend telepen, valamint a Bara utcában, illetve a Kanizsai úton szünetel a vízszolgáltatás.

A munkálatokat követően rövid időre zavarossá válhat a vezetékes víz.

Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat
víz

Most

10:40, Frissítve: 10:45

Már Angliában is védettek a hódok

Október elseje óta védett állatnak számítanak a hódok Angliában. Mindez négyszáz évvel azután történik, hogy szinte a teljes populációt levadászták.
10:31

Továbbra sincs pellet a szerbiai lerakatokban

Az áruhiány még júniusban jelentkezett, akkor az állam megpróbálta oly módon rendezni a piacot, hogy a pellet tonnánkénti árát 38 ezer dinárra korlátozta, és betiltotta a kivitelét. Ezek az intézkedések azonban nem stabilizálták a piacot.
08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.