Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ - Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

2020.10.29
16:11
Forrás
Pannon RTV
Javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösség egy részén szünetel a vízszolgáltatás.

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a vízvezetéken végzett javítási munkálatok miatt október 23-án, pénteken és 26-án, hétfőn a Palicsi Helyi Közösségben 9.00 és 16.00 óra között a Víkend telepen, valamint a Bara utcában, illetve a Kanizsai úton szünetel a vízszolgáltatás.

A munkálatokat követően rövid időre zavarossá válhat a vezetékes víz.

Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat
víz

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.