Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Vöröskereszt Szabadkai Szervezete, 2020.04.21.

2020.04.20
12:22
2023.06.13
10:44
Forrás
PannonRTV
A Vöröskereszt Szabadkai Szervezete április 21-én, kedden kezdi el az élelmiszercsomagok szétosztást annak az 1200 szabadkai rászorulónak, akik részesei a Népkonyha programnak.

A mintegy egy hónappal ezelőtti akció ismétlése április 23-áig tart. Az akció első napján a tervek szerint a következő helyi közösségekbe juttatják el a csomagokat: Palics, Radanovác, Hajdújárás, Királyhalom, Nosza, Ludas, Verušić, Visnyevác, Csantavér, Dusanovó, Nagyfény, Újzsednik. Egy nappal később a csomagokat Kisboszniába, Györgyénbe, Mišićevóra, Bajmokra, Tavankútra, Mérgesre, Kisbajmokba és Kelebiára, illetve az Újfalu és a Zorkai Helyi Közösségbe juttatják el a rászorulókhoz. Április 23-án fejeződik be a program, amikor a Makkhetes, a Vasutas település, a Peščara, a Sándor, a Békova, a Sétaerdő, a Központ 1-es, 2-es és 3-as, a Kertváros és a Kisradanovác Helyi közösségbe juttatják el az élelmiszer segélycsomagokat.

élelmiszercsomag
Vöröskereszt

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.