Ugrás a tartalomra

Közérdekű információk - Szabadka 2019.03.15.

2019-03-14
16:13
2019-03-14
16:21
Szabadka

A Szabadkai Egészségügyi Központ és a Szabadkai Egészségházak közös szervezésében Március - a daganatos betegségek elleni hónap népszerűsítése érdekében felvilágosító-tájékoztató előadásokat szerveznek, március 15-én, pénteken 8.00 és 11.00 óra között a Központ III. Helyi Közösségben (Makszim Gorkij 25.). Az akció keretében koleszterin és vércukor szint, valamint vérnyomás mérést végeznek. A vastagbélrák tüneteit ugyancsak vizsgálják. A nők emlővizsgálaton vehetnek részt. Ugyanekkor orvosi tanácsadást is tartanak az egészséges életmódról, az egészséges étkezésről, az elhízás megelőzéséről, valamint a szűrővizsgálatok fontosságáról. A dohányzókat és a dohányfüstös helyiségekben tartózkodókat egy olyan vizsgálatnak vetik alá, amely megmutatja mennyire szennyezett a leheletük szén-monoxiddal. A dohányzók felvilágosítást kapnak a cigarettáról való leszokási módszerekről.

közérdekű

Most

14:33, Frissítve: 16:17

Magyar pártok az EP-választáson

Hogy áll össze az Európai Parlament? Hány képviselő van, hány a magyar? Összefoglalónkból kiderül, melyik magyar pártoknak volt képviselőjük az előző EP-ben, és melyik pártcsaládokkal dolgoztak.

Népszerű

Ebolagyanús pácienset kezelnek

Elszabadult a kongói Ebola-járvány

Megfékezhetetlenné vált a Kongói Demokratikus Köztársaságban kitört Ebola-járvány, s a helyzet olyan súlyos lehet, mint a 2013-2016 közötti, három államra kiterjedő egészségügyi válság idején volt.