Ugrás a tartalomra

Közérdekű információk - Szabadka 2019.03.15.

2019-03-14
16:13
2019-03-14
16:21
Szabadka

A Szabadkai Egészségügyi Központ és a Szabadkai Egészségházak közös szervezésében Március - a daganatos betegségek elleni hónap népszerűsítése érdekében felvilágosító-tájékoztató előadásokat szerveznek, március 15-én, pénteken 8.00 és 11.00 óra között a Központ III. Helyi Közösségben (Makszim Gorkij 25.). Az akció keretében koleszterin és vércukor szint, valamint vérnyomás mérést végeznek. A vastagbélrák tüneteit ugyancsak vizsgálják. A nők emlővizsgálaton vehetnek részt. Ugyanekkor orvosi tanácsadást is tartanak az egészséges életmódról, az egészséges étkezésről, az elhízás megelőzéséről, valamint a szűrővizsgálatok fontosságáról. A dohányzókat és a dohányfüstös helyiségekben tartózkodókat egy olyan vizsgálatnak vetik alá, amely megmutatja mennyire szennyezett a leheletük szén-monoxiddal. A dohányzók felvilágosítást kapnak a cigarettáról való leszokási módszerekről.

közérdekű

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.