Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Közérdekű információk - Szabadka 2019.04.07.

2019.04.06
17:20
2019.04.06
17:26
Forrás
PannonRTV
Szabadka

A Szabadkai Egészségházak az Egészség Világnapja alkalmából ingyenes EKG vizsgálatot, valamint vércukor szint és vérnyomás mérést végez Szabadkán, az 1-es számú Egészségházban (Kumičić utca 2.). Ugyanekkor orvosi tanácsadást is tartanak az egészséges életmódról.
Az akciót április 7-én, vasárnap 8.00 és 16.00 óra között szervezik meg.
*
A Szabadkai Városi Közkórházban az Egészség Világnapja alkalmából ingyenes EKG vizsgálatot, valamint vércukor szint és vérnyomás mérést, továbbá orr-fül-gégészeti, illetve általános állóképesség-vizsgálatot végez a közkórházban.
Az akciót április 7-én, vasárnap 8.00 és 16.00 óra között szervezik meg.

vércukorszintmérés
ekg
vérnyomás
egészséges életmód

Most

09:29, Frissítve: 11:52

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.