Ugrás a tartalomra

Szabadka Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárságának értesítése

2020-09-27
16:46
Szabadka

Szeptember 28-a és október 10-e között az útburkolat javítása miatt ideiglenes útlezárás lesz Szabadkán a Zsinagóga és a Jakab és Komor tér, valamint a Széchenyi István, a Rudics és a Petőfi Sándor utca egy részén a Komor és Jakab téri körforgalomtól és a Rudics utcától egészen a Kossuth Lajos téri körforgalomig, illetve a Fasizmus áldozatainak teréig.
A munkálatokat három szakaszban végzik majd és ennek megfelelően az említett utcák lezárása a munkálatok üteme szerint történik majd.
A kivitelező kötelessége zavartalan átjárást biztosítani a fenti utcák lakóinak a munkálatok kivitelezése idején.
 

Szabadka
értesítés
Pannon RTV
p
közlekedés
útlezárás
munkálatok

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.