Ugrás a tartalomra

Tavaszi nagytakarítás Hajdújáráson és Noszán, 2020.04.01-02.

2020.03.31
18:06
Forrás
Közlemény
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy március 16-a és június 11-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Április 1-jén, szerdán Hajdújáráson a Május 1-je és a Szarajevó utca sarkán, valamint az Ivan Cankar és a Szarajevó utca találkozásánál helyezik el a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket. Április 2-án, csütörtökön ugyancsak Hajdújáráson az Ifjúság  és a Boris Kidrič utca kereszteződésében, illetve a Stipić soron (a síneken át), valamint a Vasút és az Ifjúság utca sarkán (a síneken át) helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket. Ugyanezen a napon Noszán a boltnál és a hídnál lesznek megtalálhatók a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtők.  

szemét
Hajdújárás
Nosza

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.