Ugrás a tartalomra

Tavaszi nagytakarítás Hajdújáráson és Noszán, 2020.04.01-02.

2020.03.31
18:06
Forrás
Közlemény
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy március 16-a és június 11-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Április 1-jén, szerdán Hajdújáráson a Május 1-je és a Szarajevó utca sarkán, valamint az Ivan Cankar és a Szarajevó utca találkozásánál helyezik el a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket. Április 2-án, csütörtökön ugyancsak Hajdújáráson az Ifjúság  és a Boris Kidrič utca kereszteződésében, illetve a Stipić soron (a síneken át), valamint a Vasút és az Ifjúság utca sarkán (a síneken át) helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket. Ugyanezen a napon Noszán a boltnál és a hídnál lesznek megtalálhatók a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtők.  

szemét
Hajdújárás
Nosza

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.