Ugrás a tartalomra
Zsákokban szemét az utcán
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Tavaszi nagytakarítás Magyarkanizsa Községben, 2020.05.23-án és 2020.05.30-án

2020-05-22
18:36
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai önkormányzat közleménye szerint a község területén május 23-án és 30-án, szombati napokon szervezik meg a tavaszi lomtalanítást.

Május 23-án Horgoson, Kispiscon, Kishomokon és Martonoson, míg május 30-án Magyarkanizsán, Ilonafalván, Velebiten, Adorjánon, Oromhegyesen, Tóthfaluban, Völgyesen és Oromon helyezik el a lomtalanításra szolgáló nagyméretű hulladékgyűjtőket.

A nagyméretű hulladékot ezeken a napokon reggelre, legkésőbb 6.00 óráig kell az utcafrontra kihelyezni. Fontos, hogy a hulladék rendezett formában kerüljön kihelyezésre (kötegelve vagy zsákokban), földről, ömlesztett formában lerakott szemetet nem szállítanak el. A kihelyezésre kerülő szemét a hulladékgyűjtő gépjármű méreteit, hosszúságát nem haladhatja meg. Ugyanígy nem viszik el az építési törmeléket, az állati tetemeket és a veszélyes hulladékot.

lomtalanítás
Magyarkanizsa község

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.