Ugrás a tartalomra

Változik a szemétszállítás időpontja Hajdújáráson, Noszán és Királyhalmon

2020.02.10
19:12
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy február 11-étől, keddtől Hajdújáráson, Noszán és Királyhalmon megváltozik a szemétszállítás napja.

Az eddigi hétfői időpont helyett, mostantól minden második kedden szállítják el a háztartási hulladékot. A közvállalat arra kéri a lakosságot, hogy a sárga szemeteszsákokat ezen a napon helyezzék el a házuk előtt.

Hajdújárás
Királyhalom
Nosza
szemétszállítás
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.