Ugrás a tartalomra
subotica.rs

Elektronikus kérvényezés Szabadka város honlapján keresztül

2022.05.20
07:44
2022.05.20
07:50
Forrás
Közlemény
Szabadka Város Önkormányzatának közleménye.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Szabadka Város Önkormányzata, az Információs Technológiák és Elektronikus Ügyintézés Iroda támogatásával lehetővé teszi, hogy Szabadka város honlapján keresztül nyújtsák be a következő kérelmeket:

1. Személytaxi-szolgáltatás engedélyezése iránti kérelem – 1-es adatlap

2. Személytaxi-szolgáltatásra kiadott engedély megszüntetése iránti kérelem – 2-es adatlap

3. Személytaxi-szolgáltatásra kiadott engedély megszüntetése iránti kérelem – 29-es adatlap

4. Közterület kerthelyiség üzemeltetése céljából történő ideiglenes elfoglalásának engedélyezése iránti kérelem

5. Közterület gesztenye, virág és gyertya árusítása céljából történő ideiglenes elfoglalásának engedélyezése iránti kérelem

6. A helyszíni adatok kiadása iránti kérelem

7. Közterület építőanyag lerakása, állványozás, építési terület elkerítése céljából történő ideiglenes elfoglalásának engedélyezése iránti kérelem

Az elektronikus kérvényezéshez Szabadka város honlapján az e-kérvények gombra kell kattintani, amely az eUprava portálra irányít, ahol a felhasználónak be kell jelentkeznie. A bejelentkezés után a legörgő menüben ki kell választani a megfelelő kérelmet, és ki kell tölteni a megadott mezőket.


A kitöltéshez e-mail üzenetben lehet támogatást kérni, a: sanja.sulovic@subotica.rs címen.

Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.