Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Februárig marad a forgalomkorlátozás a Balkán utcában

2021.11.25
12:47
Forrás
Pannon RTV
Meghosszabbították az ideiglenes forgalomkorlátozást Szabadkán, a Balkán utca egy részében az aluljárónál - értesít Szabadka város Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága.

A munkálatok 2022. február 1-jéig tartanak. A forgalomkorlátozás oka a vasút felújításán és korszerűsítésén végzett munkálatok. A munkálatok kivitelezője köteles biztosítani a zavartalan áthaladást az érintett utcák lakossága számára a munkálatok egész időtartama alatt - áll a közleményben.

Szabadka
forgalomkorlátozás

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű