Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Közérdekű információ – Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárság 

2022.01.20
15:31
Forrás
Pannon RTV
A Szabadka Város Közigazgatási Hivatala Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárságának Energetikai és Közlekedési Szolgálata :

ideiglenesen megváltoztatta azoknak a tehergépjárműveknek a közlekedési rendjét, amelyek össztömege meghaladja a 7,5 tonnát. A változás péntektől, 2022.01.21-étől lép életbe, és a következőket foglalja magában:

Azok a tehergépjárművek, melyek megengedett össztömege meghaladja a 7,5 tonnát, és amelyek a Zombori út irányából közlekednek a városközpont irányába, a Zombori út, a Zágráb utca és a Preradović utca kereszteződésében kötelezően jobbra, a Zágráb utca iránya lesznek elterelve.
    A Bajai úton keresztül érkező tehergépkocsik a Bajai út, a Karađorđe út, a Preradović utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében jobbra, a Preradović utcába lesznek terelve.
    A kelebiai szerb-magyar határátkelőnél található körforgalomban a tehergépjárműveknek tilos az Edvard Kardelj út felé lekanyarodni.
     Azok a tehergépkocsik, amelyek a Franjo Kluz utca irányából közlekednek az ipari övezet felé, kötelezően le kell fordulniuk jobbra, a 13. új utcába, amely párhuzamos a Batina utcával, és az ipari övezetben található.
     A szállítmányozók csak abban az esetben használhatják a kelebiai határátkelő felé vezető sávot, ha az ülések és a jármű raktere üresek, illetve, ha nem szállítanak terhet.
     Kivételesen, a közigazgatási hivatal közlekedési ügyekben illetékes szerve, az érdekelt természetes vagy jogi személy, illetve vállalkozó indokolt kérésére határozattal engedélyezheti a behajtást abba az övezetbe, ahol a 7,5 tonna összsúlyt meghaladó tehergépkocsiknak tilos közlekedni.

Közérdekű információ

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű