Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Magyarkanizsai Egészségház

2021.07.13
16:26
2021.07.13
16:35
Forrás
Pannon RTV
A Magyarkanizsai Egészségház értesítése szerint a polgároknak lehetőségük van a Covid-19 antitestek ingyenes ellenőrzésére.

A vizsgálatot a Nagykikindai Közegészségügyi Intézet mikrobiológiai laboratóriuma az N (nukleokapszid) és az S (Spike) fehérje elleni SARS-Cov-2 IgG antitestek felmérését ingyenesen végzi. A díjmentes tesztre azok jogosultak, akik igazoltan átestek a covid-fertőzésen, vagy felvették a védőoltást. A helybelieknek nem kell Nagykikindára utazniuk, ugyanis a Magyarkanizsai Egészségház díjmentesen végzi el a vérvételt és a minta előkészítését a laboratóriumi vizsgálatra.
A tesztelés eredményét a páciens öt napon belül megkapja.
Minden érdeklődő polgár, aki rendelkezik betegbiztosítással, illetve a Magyarkanizsai Egészségház orvosa által kiállított vonatkozó beutalóval, teszteltetheti a COVID-19 elleni antitesteket és ily módon tájékozódhat jelenlegi immun-állapotáról. A laboratóriumi tesztelésről részletesebb információt Gyólay Karolinától, az egészségház igazgatónőjétől kaphatnak az érdeklődők a 062/ 232 358 telefonszámon.

Magyarkanizsai Egészségház

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.