Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2021.10.10
15:11
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy 2021. szeptember 24-e és december 10-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

Október 11-én, hétfőn Hajdújáráson a Május 1-e és a Szarajevó utca sarkán, valamint a Cankar és a Szarajevó utca találkozásánál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Október 12-én, kedden ugyancsak Hajdújáráson az Ifjúság és a Boris Kidrič utca kereszteződésében, valamint a Stipić soron, illetve a Vasutas és az Ifjúság utca sarkán, vagyis a síneken túl helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket. Ugyanezen a napon Noszán a boltnál és a hídnál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Közérdekű információ
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
munkaakció
őszi nagytakarítás

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.