Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2021.11.21
18:25
Forrás
Pannon RTV
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2021. szeptember 24-e és december 10-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

November 22-én, hétfőn a Vasutas-település Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Libalegelő és a Milutin Uskoković utca találkozásánál, valamint a Jovan Mikić utca és a Csordás út kereszteződésében helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

November 23-án, kedden ugyancsak ebben a helyi közösségben a Tölgy és a Jovan Mikić utca sarkán, valamint a Kopaonik és a Bajmoki utca kereszteződésében, illetve a Milutin Uskoković utca és az 51. hadosztály utca sarkán helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Közérdekű információ
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű