Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2021.11.24
16:28
Forrás
Közlemény
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2021. szeptember 24-e és december 10-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

November 25-én, csütörtökön az Újfalu Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Micsurin és a Trogir utca sarkán, valamint a Metohia és a Marko Marulić utca találkozásánál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

November 26-án, pénteken ugyancsak ebben a helyi közösségben a Lazo Mamužić utca elején, valamint a Bajai úton a buszfordulóban, illetve a Marija Bursać utca sarkán a park mögött, továbbá a Beočin utca és a Bajai út kereszteződésében helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

őszi nagytakarítás

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű