Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2021.12.05
16:52
Forrás
Közlemény
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2021. szeptember 24-e és december 10-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

December 6-án, hétfőn a Gat Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Bartol Kašić és a Stevan P. Bošković utca sarkán, valamint az Ivan Kukuljević és Dragojle Jarnjević utca kereszteződésében, illetve a Marko Orešković és a Bánát utca találkozásánál, továbbá a Velebit és a Gundulić utca sarkán, valamint a Velebit utca közepén a játszótérnél helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

őszi nagytakarítás
Közérdekű információ

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.