Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2022.09.25
14:57
2022.09.25
15:06
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy 2022. szeptember 26-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 12.00 és 14.00, illetve 17.00 és 19.00 óra között végzi a közvállalat.

Szeptember 26-án, hétfőn a Dusanovó Helyi Közösségben kezdődik az akció, ahol a Petar Drapšin és a Svetozar Marković utca sarkán, valamint a 2. Új és az Ivo Lola Ribar utca találkozásánál, illetve a Partizán utca 46-os szám előtt a sarkon helyezik el az öt köbméteres szemetest.

Ugyanezen a napon a Visnyevác Helyi Közösségben a Jovan Zmaj és a Marija Bursać utca sarkán, valamint a Marko Orešković és az Ilija Lubarda utca kereszteződésében, illetve az Ilija Lubarda és a Labus utca találkozásánál, továbbá a Stevan Banjanin és az Iskola utca sarkán helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Közérdekű információ
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
munkaakció

Most

13:26, Frissítve: 16:00

Székelykevén is készültek a karácsonyra

Adventi kézműves foglalkozást szervezett a Szalmaszál Művelődési Egyesület vasárnap délután Székelykevén. Csuhé angyalkák, karácsonyi díszek és mécsestartók készültek.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.