Ugrás a tartalomra
Pixabay/RitaE

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2020-11-18
19:06
2020-11-18
19:13
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre.

A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat. November 19-én az Újfalu Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Mičurin és a Trogir utca sarkán, valamint a Metohija és a Marko Marulić utca találkozásánál helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Másnap, november 20-án, pénteken ugyanebben a helyi közösségben a Lazo Mamužić utca elején, valamint a Bajai úti autóbusz-fordulónál, illetve a Marija Bursać utca sarkán a park mögött, továbbá a Beočin utca és a Bajai út kereszteződésében helyezik el a konténereket.

őszi nagytakarítás
őszi munkálatok
munkaakció
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.