Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás Szabadkán

2020.11.14
15:37
2020.11.14
15:43
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat. November 16-án, hétfőn a Sétaerdő és a Harcosok sorakozója Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Szekeres László utcában a tömbépületeknél, valamint az Erdő utcában a volt Lesnina üzlet épületénél, illetve a Stipe Grgić és a Dózsa György utca kereszteződésében, továbbá a Plitvice és a Koszovó utca találkozásnál helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket. Ugyanezen a napon, november 16-án, hétfőn a Harcosok sorakozója helyi Közösségben a Nada Dimić és a Joó Lajos utca sarkán, valamint a Lovro Bračuljević utcában, illetve a Blaško Rajić utca végén helyezik el a konténereket.

takarítás
Kommunális Közvállalat
hulladek
Szabadka

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.