Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Parking Kommunális Közvállalat

2020.11.14
15:54
Szabadka

A szabadkai Parking Kommunális Közvállalat értesítése szerint november 16-án befejeződik az idei, sorrendben kilencedik Su Bike (szu-bájk) kerékpár-kölcsönzési idény. Arra kérik azokat, akik igénybe vették eddig a szolgáltatást, hogy haladéktalanul vigyék vissza a kölcsön vett kerékpárt az egyik kölcsönzőállomásukra. Ezek a központok a Sétaerdőben, a Harcosok sorakozója Helyi Közösségben, Palicson, az Ócskapiacnál és a Szabadegyetem mögötti parkolóban találhatók.


 

Parking Kommunális Közvállalat
Szabadka
Pannon RTV
pannonrtv.com
Su Bike
kerékpár

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.