Ugrás a tartalomra
Facebook

Közérdekű információ – Su Bike

2021.11.28
16:28
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Parking Kommunális Közvállalat értesítése szerint december 1-én befejeződik az idei, sorrendben tizedik Su Bike kerékpár-kölcsönzési idény.

Arra kérik azokat, akik igénybe vették eddig a szolgáltatást, hogy haladéktalanul vigyék vissza a kölcsön vett kerékpárt az egyik kölcsönzőállomásukra. Ezek a központok a Sétaerdőben, a Harcosok sorakozója Helyi Közösségben, Palicson, az Ócskapiacnál és a Szabadegyetem mögötti parkolóban találhatók. 

Közérdekű információ
Su Bike kölcsönző

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.

Népszerű