Ugrás a tartalomra
Facebook

Közérdekű információ – Su Bike

2021.11.28
16:28
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Parking Kommunális Közvállalat értesítése szerint december 1-én befejeződik az idei, sorrendben tizedik Su Bike kerékpár-kölcsönzési idény.

Arra kérik azokat, akik igénybe vették eddig a szolgáltatást, hogy haladéktalanul vigyék vissza a kölcsön vett kerékpárt az egyik kölcsönzőállomásukra. Ezek a központok a Sétaerdőben, a Harcosok sorakozója Helyi Közösségben, Palicson, az Ócskapiacnál és a Szabadegyetem mögötti parkolóban találhatók. 

Közérdekű információ
Su Bike kölcsönző

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.