Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

2021.02.24
17:03
2021.02.24
17:11
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése.

A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése szerint február 25-én, csütörtökön 8.00 órától a munkálatok befejezéséig, a 2-es, 8/a és a 9-es járat útvonala megváltozik a Tito marsall sugárúti vízelvezetők tisztításán végzett munkálatok miatt.
Mindhárom járat az Egészségügyi Központnál lévő megálló után a Jovan Zmaj utcába kanyarodik be, majd az  Arsenije Čarnojević utcán halad tovább. A Jadran mozi irányából érkezve az Arsenije Čarnojević utcai megállóban nem állnak meg a buszok. Ugyancsak kiiktatják a 23-as számú boltnál és a Városi Sportcsarnoknál lévő megállót.

Közérdekű információ
Subotica trans

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!