Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

2021.02.24
17:03
2021.02.24
17:11
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése.

A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése szerint február 25-én, csütörtökön 8.00 órától a munkálatok befejezéséig, a 2-es, 8/a és a 9-es járat útvonala megváltozik a Tito marsall sugárúti vízelvezetők tisztításán végzett munkálatok miatt.
Mindhárom járat az Egészségügyi Központnál lévő megálló után a Jovan Zmaj utcába kanyarodik be, majd az  Arsenije Čarnojević utcán halad tovább. A Jadran mozi irányából érkezve az Arsenije Čarnojević utcai megállóban nem állnak meg a buszok. Ugyancsak kiiktatják a 23-as számú boltnál és a Városi Sportcsarnoknál lévő megállót.

Közérdekű információ
Subotica trans

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.