Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

2024.03.28
15:40
2024.03.28
15:45
Forrás
közlemény
Hétvégi menetrend szerint közlekednek a Subotica-trans autóbusz járatai március 29-én nagypénteken és április elsején, húsvét hétfőn. Kivételt képez a Szabadka-Újvidék, Szabadka-Belgrád és a Szabadka-Szeged járat.

Hétvégi menetrend szerint közlekednek a Subotica-trans autóbusz járatai március 29-én nagypénteken és április elsején, húsvét hétfőn. Kivételt képez a Szabadka-Újvidék, Szabadka-Belgrád és a Szabadka-Szeged, járat, amely munkanapi menetrend szerint közlekedik, vasárnap viszont ez a járat nem közlekedik. Emellett az iskolai szünet miatt a mától április 3-áig az iskolai buszok, azaz az „Đ”-vel jelölt járatok, nem közlekednek. Az egészségházak munkaideje is változik a húsvéti ünnepek ideje alatt: több rendelő szombaton és vasárnap zárva lesz, míg Csantavéren, Bajmokon, Ludason, Hajdújáráson és Királyhalmán nagypéntektől keddig zárva tart. Emellett változhat számos közvállalat, intézmény, hivatal munkarendje is. Ügyintézés előtt mindenképpen tájékozódjunk a munkaidőkről.

Közérdekű információ
Subotica-trans

Most

09:36

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta Magyarország Védelmi Tanácsát a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.