Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Közérdekű információ – Szabadkai Egészségház

2021.04.28
16:14
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Egészségház értesítése szerint az állami ünnepre való tekintettel szünetel a vakcináció pénteken, szombaton és vasárnap.

Így mindazok, akiknek a második covid-oltásra április 30-án, pénteken kellene jelentkezniük, majd május 3-án, hétfőn kaphatják meg a védőoltást, ugyanabban az időben, amelyre eredetileg hívták őket. Akik május 1-ére, szombatra és május 2-ára, vasárnapra kaptak időpontot, azoknak május 4-én, kedden kell jelentkezniük a számukra meghatározott időpontban. Mindannyian ugyanazon a helyszínen kapják meg a második oltást, ahol az elsőt is felvették. Az Egészségügyi Minisztérium a változásokról minden érdekeltet időben értesít.   
A bejelentkezés nélkül érkezőket az új városházán péntekig fogadják, ahol a Sinopharm vagy a Szputnyik védőoltást vehetik fel.

Közérdekű információ
Szabadkai Egészségház
vakcináció

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.