Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Szabadkai Egészségházak

2021-02-13
17:07
2021-02-13
17:19
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Egészségházak értesíti a polgárokat, hogy február 15-én és 16-án nem dolgoznak az egészségházak és a rendelők. Ügyelet:

- a IV-es számú (Karađorđe út) rendelő tart mindkét napon 7.00 és 20.00 óra között,
- a Gyermekrendelő (Đuro Đaković utca) 8.00 és 24.00 óra között tart ügyeletet mindkét napon,
- a Fogászati rendelő (Fasizmus áldozatainak tere) mindkét napon  7.00 és 13.00 óra között dolgozik,
- a Covid oltás (a második beadása is) mindkét napon folyamatos lesz, vagyis 8.00 és 20.00 óra között zajlik az Új Városházán (Lazar Nešić tér), valamint az I-es számú rendelőben (Kumičić utca).
*
A Szabadkai Gyógyszertárakhoz tartozó patikák közül a Városháza alatti (Szabadság tér 1.) tart ügyletet7.30 és 22.00 óra között mindkét napon.
*
A Zsinagóga február 15-én és 16-án zárva lesz.
*
A Parking Kommunális Közvállalat ezen a két napon nem fizetett meg parkolási díjat az egész város területén.
*
Ezen a két napon a Horgosi határátkelőnél lévő postahivatal non-stop ügyeletet tart, míg 9.00 és 16.00 óra között lesz nyitva az  Univerexport Bajai úti bevásárlóközpontban működő posta is.  
*
A Stadion Kommunális Közvállalat sportobjektumai zárva tartanak február 15-én és 16-án, illetve a megszokott nyitvatartási idővel működtetik a Városi Korcsolyapályát és a Harcosok sorakozója Helyi Közösség Vizes sportközpontját.   
*
Ezen a két napon a városi közigazgatás nem dolgozik.  
*
A Palicsi Állatkert már hosszabbított munkaidővel dolgozik, ami annyit jelent, hogy február 15-én és 16-án is 9.00 és 16.00 óra között fogadja a látogatókat.

Közérdekű információ

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.