Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

2021.04.01
19:13
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesítése szerint április 5-én, hétfőn nem viszik el a szemetet, kivéve a Kelebiai Helyi Közösség területéről, a Szabadka felőli jobb oldalról.

A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy április 2-án a megszokott rendben szállítják el a háztartási hulladékot, míg április 5-én, hétfőn nem viszik el a szemetet, kivéve a Kelebiai Helyi Közösség területéről, a Szabadka felőli jobb oldalról.

Közérdekű információ
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!