Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadkai Városi Könyvtár

2021.07.27
16:17
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Városi Könyvtár értesítése szerint július 28-án, szerdán 18.00 órakor folytatódik a Könyvtár a szabadban elnevezésű program-sorozatuk Palicson, a fiókkönyvtárban.

Sándor Zoltán, Korunk lenyomata: könyv az olvasásról című kötetét mutatják be. A fiatal szerző legújabb műve mellett, bemutatják korábban megjelent két kötetét is, a J.K. és a Föltámad a szél című könyvét. A rendezvényen a szerző mellett részt vesz Dévavári Beszédes Valéria, az Életjel Kiadó igazgatója, Benedek Miklós író-újságíró, valamint Molnár Imre, grafikusművész, a könyv illusztrátora.

Szabadkai Városi Könyvtár
Közérdekű információ

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.