Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadkai Városi Könyvtár

2021.10.20
12:00
2021.10.20
12:06
Forrás
Pannon RTV
Fennállásának 131. évfordulóját ünnepli a Szabadkai Városi Könyvtár. A könyvtár az egyik legrégebbi kulturális intézménye a városnak.

A könyv hónapja, továbbá a Szabadkai Városi Könyvtár születésnapja alkalmából akciós áron lehet betagosodni az intézménybe. Október 11-e és 30-a között mindössze 500 dinárba kerül és 12 hónapra érvényes a kiváltott lap.
Ezzel az érdeklődők bármely osztályról kölcsönözhetnek könyveket. Sőt, aki eddig nem vitte idejében vissza a kikölcsönzött olvasnivalót, amennyiben az említett határidő alatt visszaviszi, nem kell fizetnie büntetést a késésért.

Közérdekű információ
Szabadkai Városi Könyvtár

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.