Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Szabadkai Városi Könyvtár

2021.06.11
16:16
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Városi Könyvtár értesítése szerint június 12-én, szombaton 11.00 órakor folytatódik a Könyvtár a szabadban elnevezésű program-sorozatuk Palicson, a fiókkönyvtárban.

Ezen a szombaton Pap Éva legújabb, ezúttal is megható regényének, a Mielőtt lemegy a nap című kötetének a bemutatóját tartják. A könyvbemutatót felvezeti: Dragan Rokvić a könyvtár igazgatója, Moderátor: Bognár Irén a könyvtár munkatársa. Meghívott előadó: Csernik Árpád a Szabadkai Népszínház művésze. A helyszínen a szerző könyvei megvásárolhatók lesznek és dedikálásra is sor kerül.

Közérdekű információ
Szabadkai Városi Könyvtár

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.