Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Szerbiai Belügyminisztérium

2021.05.11
19:45
2021.05.11
19:52
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Belügyminisztérium közleménye szerint, az általuk indított tűzoltó-mentő képzésre 300 jelölt iratkozhat be.

Összesen 9 jelentkezőt vesznek fel Szabadka, Bácskossuthfalva és Kishegyes területéről, vagyis 3-3-at minden településről. A 19 és 30 év közötti, legalább középiskolai végzettséggel és C (esetleg B) kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezők jelentkezését várják május 25-éig. A képzést követően a sikeresen vizsgázók már augusztusban munkába is állhatnak. Bővebb tájékoztatás a Centar za obuku osnovna policijska obuka honlapon, vagy a Szabadkai Belügyi Titkárságon, illetve a 024/630-319-es telefonszámon kaphatnak.

Közérdekű információ
Szerbiai Belügyminisztérium

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.