Ugrás a tartalomra
Pixabay/CopleyNathan/illusztráció

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.04.25
10:00
2021.04.25
14:26
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Április 26-án, hétfőn Alsótavankúton az emlékműnél, valamint az orvosi rendelőnél helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Április 27-én, kedden ugyancsak Alsótavankúton az Ivan Sarić és a Dikanovac utca kereszteződésében, valamint a Jovan Zmaj utcában a tömbépületeknél, illetve a Marko Orešković és a Matko Vuković utca sarkán helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Közérdekű információ
tavaszi nagytakarítás
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.