Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.04.27
17:06
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre.

A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik. Április 28-án, szerdán Verušićon a csantavéri úton a helyi közösségi otthonnál, valamint a Šištakon (a Középső utcával szemben), illetve a volt Agrokombináttal szemben, továbbá a Nagyfényi úton a buszállomásnál helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Közérdekű információ
tavaszi nagytakarítás
munkaakció
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.