Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.05.23
11:00
2021.05.23
17:15
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel
8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre.

A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik. Május 24-én, hétfőn a Vasutas-település Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Libalegelő és a Milutin Uskoković utca találkozásánál, valamint a Jovan Mikić utca és a Csordás út kereszteződésében helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

Május 25-én, kedden ugyancsak ebben a helyi közösségben a Tölgy és a Jovan Mikić utca sarkán, valamint a Kopaonik és a Bajmoki utca kereszteződésében, illetve a Milutin Uskoković utca és az 51-ik hadosztály utca sarkán helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Közérdekű információ
tavaszi nagytakarítás
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.