Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2021.05.28
16:44
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy március 22-e és június 10-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a programban meghatározott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Május 31-én, hétfőn a Peščara Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Romain Rolland és az Alma utca sarkán (az aszfalt végénél), valamint a Josip Kolumbo és a Skadarlija utca találkozásánál helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Június 1-én, kedden ugyancsak ebben a helyi közösségben az Uskok és a Koper utca kereszteződésében, valamint az Edvin Zdovc és az Uskok utca sarkán, illetve a Sárgabarack és a Szép utca találkozásánál, továbbá a Josip Kolumbo utcában a régi vasúti síneknél helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
Közérdekű információ
tavaszi nagytakarítás

Most

12:55, Frissítve: 13:00

Friss olimpiai hírek

Németh Nándor és Barna Andrej is elődöntőbe jutott 100 méter gyorson. Kapás Boglárka 200 méter pillangón szerepelt jól, és bent van a szám elődöntőjében.
11:49, Frissítve: 11:55

A járvány miatt veszélyben az olimpia

Tokióban a hétnapos átlag közel 50 százalékkal nagyobb az előző heti számnál. A szakértők arra figyelmeztettek, hogy a japán fővárosban kritikus koronavírushelyzet alakulhat ki.

Népszerű