Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2023.03.29
13:00
Forrás
Közlemény
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2023. március 23-a és június 14-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 12.00 és 14.00, illetve 17.00 és 19.00 óra között végzik.

Március 30-án, csütörtökön Nagyfényen a Belgrádi út és a Rade Končar utca sarkán, valamint a Belgrádi út és a Jovan Zmaj utca kereszteződésében helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.
Március 31-én, pénteken ugyancsak Nagyfényen a Csantavéri út és a Jovan Zmaj utca találkozásánál, valamint a Vladimir Nazor és az Ivan Milutinović utca sarkán, illetve a Vladimir Nazor és a Vaso Pelagić utca kereszteződésében helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
nagytakarítás

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.