Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ – Tavaszi nagytakarítás

2023.06.04
13:00
Forrás
közlemény
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2023. március 23-a és június 14-e között szervezi meg a tavaszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 12.00 és 14.00, illetve 17.00 és 19.00 óra között végzik.

Június 5-én, hétfőn Kisbajmok Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Sziváci út és a Milašin fivérek utca sarkán, valamint az Ivan Sarić és a Durmitor utca találkozásnál helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Június 6-án, kedden ugyancsak ebben a helyi közösségben az Albe Francišković és a Batina utca kereszteződésében,

valamint a Radoja Vujošević és a Kiszácsi utca sarkán, illetve a Baranya és a Foča utca találkozásánál, továbbá a Zombori út és a Batina utca kereszteződésében, valamint a Tavankúti és a Zombori út találkozásnál helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

tavaszi nagytakarítás

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.

Népszerű